She will have no fear of bad news; her heart is steadfast, trusting in the Lord. (Psalm 112:7)

joshua generation..

di HMC itu gwe suka banget lagu satu ini.. judulnya dan penyanyi nya gwe gak tau, silahkan di googling yah.. :) liriknya gini..

give us clean hands
give us pure heart
let us not lift our soul to another

oh God let us be a generation that seeks
who seeks Your face oh God of Jacob


simpeeelllll banget.. taapiii waw..
kalo dinyanyiinn.. berasa dalamm sekali..

kita itu adalah generasi yang ada di zaman ini, alias zaman kedatangan Tuhan yang kedua, it means kita yang menyambut Dia gtuh, jadi mungkin gak sih nyambut kedatangan King of king dengan tangan kotor hati kotor, gak kan?? yah.. jadi lagu ini tuh ajarin kita untuk jadi generasi yang bener" mencari Tuhan dan menyambutNya.. bisa? aminnn.. ^^


0 comments:

Christine Natalia. Powered by Blogger.

Follow by Email

About me

My photo
I write because He is exist. I write because His Grace manifested in my life. I write so one day when I lack of Hope and Faith I can reread all His goodness and mercy that ever happened in my life and my Faith will rise up, in Christ alone.