She will have no fear of bad news; her heart is steadfast, trusting in the Lord. (Psalm 112:7)

Running out.

Let's imagine..... If one day you die, where will you go? If one day we die, kira-kira apa sih yang bakal Tuhan bilang sama kita... 'is it a 'well done My child...' atau?

Don't say you don't believe in Heaven or Hell... just imagine aja, mari kita berandai-andai seandainya surga dan neraka memang ada (which i believe they indeed exist), where will you go?

Beberapa waktu belakangan ini lagi terus diingetin kalau, waktuNya sudah sudah sudah sangat sangat dekat dengan kesudahan segala sesuatunya.. people might say kiamat, but we, Christian calls it as the Second Coming. Entah percaya atau tidak, tapi memang begitu adanya. Pak Niko bilang, 'saya bilang begini bukan untuk nakut-nakutin tapi memang untuk bikin Anda takut'. hihihihi. Bahkan sampai di titik, kemaren temen gwe randomly ask, 'lo kalau nikah mau punya anak berapa?', dan gwe jawab 3 (dulu pengennya gitu and i'll name them cello, violin, viola) hahaha, but then my deepest heart kayak 'rasanya Tuhan dateng duluan sebelum gwe sempet punya 3 anak as i want'. Segitunya! Gwe lalu jadi serem sendiri.. oke, back to topic.

Just imagine, with the life you live now, where will you go when you die, or.. when He comes?

Percayalah neraka itu not a cool things to go, not a fine place to visit, not a home for you to live forever. Yes, forever. Once The King comes, we will go to our second home, forever. Nah, dimanaaaa kita akan berada? Heaven or Hell? You might find the description about hell and heaven di berbagai websites dan buku, dan oke maybe you don't believe in it, tapi lalu kalau ternyata you wrong and all those things benar adanya, bukankah sudah terlalu terlambat untuk bilang 'oke, now i believe'. 

I don't have enough braveness to shout it loud that My God is coming soon, very SOON! I don't have that courage to tell people directly that seriously, waktuNya udah super dekat, dan bentar lagi we're all judged by the things we do in earth, we're all gonna be judged by the words we speak in this earth, we're all judged. No exception. Gwe masih belom beraniii.. duh. So, i write here so people can read this..... This latest time ini disebut orang sebagai 'Grace Time', ibarat waktu tambahan yang cuma beberapa menit kalau lagi pertandingan bola, dan time outnya tinggal dikit lagi. :")

Jadi, jika segala sesuatu ini akan hancur secara demikian, betapa suci dan salehnya kamu harus hidup. -2 Petrus 3:11 

Through this post, i just want to remind me again, and whoever you are, if you still can breathe, it means God still loves you, there's still a chance for you and me to come back again to God, to live the way He wants us to live, to speak, to say, to act as what right according to His eyes. Jangan sampai pas Dia datang, kita kedapatan jadi lagi hamba yang lalai gak lakuin tugasnya, jangan sampai pas Dia datang, kita kayak pegawai yang bolos di jam kerja, jangan sampai pas Dia datang, kita lalai dan all the consequences lead us to hell. No way.... hiy. 

Hai saudara-saudaraku yang kekasih, kamu senantiasa taat; karena itu tetaplah kerjakan keselamatanmu dengan takut dan gentar, bukan saja seperti waktu aku masih hadir, tetapi terlebih pula sekarang waktu aku tidak hadir, -Filipi 2:12

0 comments:

Christine Natalia. Powered by Blogger.

Follow by Email

About me

My photo
I write because He is exist. I write because His Grace manifested in my life. I write so one day when I lack of Hope and Faith I can reread all His goodness and mercy that ever happened in my life and my Faith will rise up, in Christ alone.